PORTAS-vakbedrijf
Interieurbouw en renovatie BJW Moergestel bv

Bel ons
(013) 5 04 49 32

Comfortabel renoveren in plaats van compleet vervangen

Ervaar zelf hoe u met onze duurzame PORTAS-renovatie-oplossingen het goede kunt behouden. Wij vernieuwen uw oude deuren, keuken of trap en transformeren deze tot ware pronkstukken van uw interieur.

Onze maatgesneden renovatiesystemen combineren de voordelen van solide ambachtelijk vakmanschap met de modernste productietechnieken.

 • Deuren

  U wilt uw oude kamerdeuren verfraaien, maar ziet op tegen het omslachtige schilderwerk en geheel vervangen betekent hoge, vaak onvoorziene kosten. Wij hebben bieden u een aantrekkelijke oplossing.

  Deurenrenovatie met het unieke PORTAS-systeem verandert de complete stijl en decor van uw deuren in slechts één dag.

  Nieuw: De Portas deuren video

  Video

  Meer informatie op portas.nl

 • Keukens

  Of uw keukenfronten zijn aangetast door jarenlang intensief gebruik, of u heeft te weinig opbergruimte, of u wenst gewoon een mooiere keuken, er is een oplossing:

  De PORTAS keukenmodernisering bespaart u nodeloze moeite en tijd die aanschaf van een complete nieuwe keuken met zich meebrengt . Uw oude solide keuken wordt uw eigentijdse droomkeuken. En dat meestal in slechts één dag!

  NIEUW: De PORTAS keuken video

  Keuken video

  Meer informatie op portas.nl

 • Trappen

  Uitgesleten treden en losse trapneuzen vormen een groot veiligheidsrisico, vooral voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn. Bovendien doet een versleten trap geen recht aan uw interieur. Hiervoor bieden wij een uitstekende oplossing:

  De beproefde, veilige en moderne traprenovatie van PORTAS, die zowel technisch als ook optisch niets te wensen overlaat. Een aanwinst voor de hele familie!

  Nieuw: De PORTAS trappen video

  Video

  Meer informatie op portas.nl

 • Plafonds

  Is uw oude, mogelijk gescheurde of donkere houten plafond u een doorn in het oog? Wilt u liever een strak elegant plafond zodat uw woonruimte de uitstraling krijgt die het verdient? Dan is er een moderne oplossing:

  De renovatie met een op maat gemaakt PORTAS-spanplafond, die iedere ruimte tot zijn recht doet komen in elke stijl die u wenst. Bovendien kunnen alle PORTAS-verlichtingssystemen in het plafond worden geintegreerd.

  Nieuw: de PORTAS plafond video

  rénovation de plafonds

  Meer informatie op portas.nl

 • Schuifkasten

  Wanneer u behoefte heeft aan meer opbergruimte en overzicht in huis, maar geen immobiel serie-product in huis haalt, is hier de perfecte oplossing:

  Het exact op maat gemaakte PORTAS-schuifkastsysteem, dat niet alleen de bestaande ruimte optimaal benut, maar ook elke interieurwens vervult.

logo-portas
PORTAS-vakbedrijf
Interieurbouw en renovatie BJW Moergestel bv
De Sonman 10
5066 GJ Moergestel
(013) 5 04 49 32
(013) 5 04 49 33
info@bjw.portas.nl
Menü